Een gezond en bevredigend seksleven hoeft geen verre herinnering te zijn. Seksueel genot en intimiteit dragen bij aan lichamelijke en psychische gezondheid en welzijn, ongeacht je leeftijd. Seks stimuleert je immuunsysteem, vermindert stress, verlaagt de bloeddruk, helpt je beter te slapen, verbetert de gezondheid van het hart en vermindert het aantal depressies en angsten.

En bovendien is het leuk!

Openstaan ​​voor het uitproberen van nieuwe dingen en nieuwe posities kan precies zijn wat je nodig hebt als je last hebt van een blessure, stijve gewrichten of problemen hebt met te veel tillen en bewegen. Of je nu ouder bent of niet, door fijne seks blijf je intiem met je partner door de jaren heen.

Speciaal voor deze mensen hebben we, naast de welbekende missionaire positie, de beste standjes om uit te proberen als je de acrobatiek aan de jongere generatie wilt overlaten.

De grote en kleine lepel
Lepelen is niet alleen om lekker te knuffelen, het is ook een geweldige seks positie. Beide partners rusten comfortabel op hun zij en zorgt dat niemand kramp krijgt of het momentum verliest door van positie te moeten wisselen. Ongeacht je leeftijd, dit standje is perfect om extra dicht bij je partner te zijn.

Een ander voordeel van dit standje is dat de handen vrij zijn voor extra stimuleren. Besteed wat extra aandacht aan de erogene zone van je partner.

Spooning

Doggy style
De meeste zullen deze populaire positie al kennen. Bij Doggy style zit de vrouw op handen en knieën, en haar partner staat of zit erachter. Dit standje is perfect voor het stimuleren van de binnenste bovenwanden van de vagina, ookwel de G-spot genoemd. Dit standje geeft geen belasting aan de rug, waardoor beide geen rugpijn zullen krijgen. Gebruik kussens ter ondersteuning van de armen en knieën indien nodig.

Ook hierbij zijn de armen van de achterste partner vrij en kan er extra aandacht worden besteed aan het stimuleren van erogene zones.

 Doggy style

De schaarpositie
Klinkt ingewikkeld, maar de schaarpositie is eigenlijk makkelijker dan het lijkt. Het zorgt ook voor meer controle over je heupen - en houdt je gewicht gelijkmatig verdeeld over de lengte van de zijkant van je lichaam. Er is geen onnodige druk op je heupen en elke partner kan de zaken vertragen wanneer dat nodig is.

Als je jezelf comfortabel genoeg voelt, kan de ene partner proberen rechtop te zitten terwijl de andere achterover blijft liggen. Dit kan helpen om wat meer kracht achter de stoten te krijgen.

Scharen

Gebruik accessoires
Soms dekt de juiste positie niet jullie behoeften, maar dat is zeker geen reden om seks op te geven. Dit betekent dat het tijd is voor meer creativiteit, zoals het gebruik van een seksspeeltje. Dit kan een vibrerende bullet zijn, zoals een oplaadbare bullet of een flexibele wand, zoals vaginale massager, het juiste speeltje kan de intieme momenten meer plezier geven!

Vaginale massager

Oplaadbare Bullet 

12 juli 2022

Laat een reactie achter