Retourvoorwaarden                                                     

  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
  • Producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken.
  • De Koper dient zelf de kosten van en het risico voor het retour zenden te dragen. Indien de Koper reeds enige betalingen heeft verricht op het moment dat de Koper de Overeenkomst met Intimate Health ingevolge dit artikel heeft ontbonden, zal Intimate Health deze betalingen binnen dertig (30) dagen na ontvangst van de in het vorige lid bedoelde ontbindingsverklaring aan de Koper terugbetalen via de door de Koper gebruikte betaalwijze.
  • Indien Producten worden geretourneerd die naar het oordeel van Intimate Health schade hebben opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van de - - Koper te wijten is of anderszins voor risico van de Koper komt, zal Intimate Health de Koper hiervan Schriftelijk in kennis stellen. Intimate Health heeft het recht om de waardevermindering van de Producten als gevolg van deze schade van het aan de Koper terug te betalen bedrag in te houden.

-------------------- 

Stappen om de producten die onder retourrecht vallen te retourneren binnen 30 dagen na ontvangst: 

Jij kunt items die online zijn aangeschaft (op eigen kosten en in de originele verpakking) binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren naar het volgend adres:

Intimate Health
Bijsterhuizen 3151
6604 LV Wijchen
Nederland

Stuur een kopie (foto) van het retourformulier per e-mail naar service@intimatehealth.nl om je retour aan te melden. Vervolgens ontvang je per email een bevestiging. Stop dit formulier in de doos. Je kunt je retourzending dan naar ons opsturen. Vergeet niet om je trackingnummer te vragen en deze goed te bewaren! Gebruik a.u.b. dezelfde of een soortgelijke doos als de geleverde doos voor de retourzending. Zodra wij de retour hebben ontvangen en verwerkt ontvang je van ons binnen 10 werkdagen een terugbetaling op dezelfde wijze als je betaling. Zorg voor voldoende frankering van jouw retourpakket. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden ingehouden op de terugbetaling.

RUILEN
Wij kunnen artikelen niet ruilen, indien je een artikel wenst te ruilen dien je een nieuwe bestelling te plaatsen op de website. Je kunt de niet gewenste artikelen retourneren.

MEER INFO?
Je mag ons altijd mailen of bellen indien je vragen hebt. We zijn bereikbaar op service@intimatehealth.nl of op +31 (0) 85 4011005