Seksuele gezondheid

Seksuele gezondheid

Seksuele gezondheid is een integraal onderdeel van ons algehele welzijn, maar het is vaak een onderwerp dat omringd is door taboes en onduidelijkheden. In deze blog gaan we dieper in op het belang van seksuele voorlichting, veilige seks en soa-preventie, en hoe we seksuele gezondheid kunnen bevorderen in relaties.
17 oktober 2023
Top 3 seks posities voor als je ouder bent

Top 3 seks posities voor als je ouder bent

Seks draagt bij aan een gezonde levensstijl, het verbetert je lichamelijke en psychische gezondheid. Ook als je wat ouder bent kan seks nog steeds fijn en leuk zijn. Wij hebben een top 3 standjes op een rij gezet die altijd uitgevoerd kunnen worden, ook bij een blessure of stijve gewrichten. Lees snel deze blog en geef je seksleven een boost! 

12 juli 2022
Wat is een seksloos huwelijk en hoe kom ik eruit?

Wat is een seksloos huwelijk en hoe kom ik eruit?

Het lijkt alsof iedereen, overal, zich zorgen maakt dat ze niet genoeg seks hebben, niet genoeg seks willen, te veel seks willen of geen partner kunnen vinden met een bijpassend libido. Hoe dan ook, het internet heeft gesproken: mensen maken zich zorgen over hun seksleven en de hoeveelheid seks die ze hebben (of niet hebben). Als je je zorgen maakt over je seksleven, meer seksuele activiteit wilt hebben of gewoon basisvragen over dit onderwerp hebt, hebben we het voor je. Dit is wat je moet weten om jezelf het gelukkigste, gezondste seksleven te geven dat aan je behoeften voldoet!
22 april 2022