Je zult misschien geschokt zijn om te horen dat de term 'wat is een seksloos huwelijk' overal in zoekmachines voorkomt. Of misschien ben je helemaal niet geschrokken. Het lijkt alsof iedereen, overal, zich zorgen maakt dat ze niet genoeg seks hebben, niet genoeg seks willen, te veel seks willen of geen partner kunnen vinden met een bijpassend libido. Hoe dan ook, het internet heeft gesproken: mensen maken zich zorgen over hun seksleven en de hoeveelheid seks die ze hebben (of niet hebben). Als je je zorgen maakt over je seksleven, meer seksuele activiteit wilt hebben of gewoon basisvragen over dit onderwerp hebt, hebben we het voor je. Dit is wat je moet weten om jezelf het gelukkigste, gezondste seksleven te geven dat aan je behoeften voldoet!

Dus, wat is een 'seksloos huwelijk' precies? Het klinkt nogal saai. Als een soort zwart-witscène uit een film uit de jaren 50 waarin een getrouwd stel in twee eenpersoonsbedden slaapt, met een kus op de wang voordat het licht uitgaat. Geen wonder dat mensen terugdeinzen voor dit soort labels. Dus laten we uitzoeken waar we het hier over hebben. Allereerst hoef je niet getrouwd te zijn om een ​​seksloze relatie te hebben. We kunnen dat idee meteen in bed leggen. Ik ga de term 'seksloos huwelijk' gebruiken om alle relaties aan te duiden die sekslicht zijn, of volledig seksloos.

'Seksloos' betekent niet altijd dat je helemaal geen seks hebt. "De definitie van een seksloos huwelijk is minder dan 6 keer per jaar seksuele activiteit hebben of hebben met een partner", zegt Kristine D'Angelo, een gecertificeerde seksuoloog en sekscoach. "Dus als je een keer per maand seks hebt, zou je worden beschouwd als een seksuele sleur versus een seksloos huwelijk." Dit is natuurlijk allemaal behoorlijk subjectief. Andere deskundigen definiëren een seksloos huwelijk als één keer per jaar of minder seks hebben. Eerlijk gezegd, wat een seksloos huwelijk is, kan heel goed afhangen van wat JIJ als seksloos beschouwt. Misschien voelt twee keer per maand seks hebben voor jou ‘seksloos’. Wat belangrijk is, is hoe jij en je partner(s) erover denken.

Omgaan met een seksloos huwelijk
Lucy Rowwett, een klinisch seksuoloog en sekscoach, stelt voor te proberen onderscheid te maken tussen wat een 'sleur' zou kunnen zijn en wat eigenlijk een seksloos huwelijk is. Ze stelt voor om jezelf de volgende vragen te stellen: Communiceer je over je behoeften en verlangens? Voel je je nog steeds aangetrokken tot je partner? Staan jullie allebei open om iets nieuws te proberen? Als er iets is veranderd, vertraagd of je interesse in seks gewoon is verdwenen, kan het een sleur zijn. Het gaat over het willen hebben van seks, ook al heb je er nu geen zin in.

"Ik zou zeggen dat er een sekssleur ontstaat als je het te druk hebt en seks niet langer een prioriteit is. In seksuele sleur denk ik dat je nog steeds een verlangen hebt om seks te hebben, het is gewoon niet het nummer één op je takenlijst”, zegt Zachary Zane, seks- en relatiecolumnist bij Men’s Health. “In een seksloos huwelijk is het verlangen naar seks volledig verdwenen. Dus je hebt wel de tijd en energie, je hebt gewoon geen zin in seks”. Wanneer een seksloos huwelijk spanningen veroorzaakt, is dat natuurlijk meestal omdat de ene persoon seks wil en de andere(n) niet.

Het is belangrijk op te merken dat niet alle seksloze huwelijken ongelukkige huwelijken zijn. Seks is voor de meeste mensen enorm belangrijk, maar zoals met alle menselijke dingen is dit niet uitsluitend het geval. Sommige aseksuele mensen verlangen helemaal niet naar seks en kiezen ervoor om het niet te hebben. Anderen die zich identificeren als grijs-seksueel of demi-seksueel kunnen soms seksueel verlangen voelen, maar alleen onder bepaalde omstandigheden. Dit betekent niet dat ze geen partner(s) willen.

Sommige mensen willen romantische relaties zonder seks en dat is volkomen terecht. Als beide mensen binnen een stel (of drietal, enz.) niet geïnteresseerd zijn in seks, dan heb je geen probleem. Wat een gezonde relatie is, gaat over de behoeften van iedereen binnen dat individuele partnerschap, niet wat de samenleving of cultuur dicteert als gezond. Houd dit in gedachten voordat je een oordeel velt over de seksuele keuzes van de mensen om je heen. Wat er tussen instemmende volwassenen gebeurt, gaat je eigenlijk niets aan – net zoals wat er binnen je eigen relatie gebeurt, niemand anders wat aangaat.

Hoe kom je uit een sleur en wanneer moet je weglopen van een seksloos huwelijk?
Er is geen manier om precies te zeggen wanneer je moet gaan nadenken over de gezondheid van je seksleven, maar het is eerder belangrijk om het altijd in de context van je relatie te beschouwen. Proberen om een ​​seksuele sleur af te wachten en te hopen dat je partner plotseling weer verlangen zal voelen, is niet realistisch en zal je alleen maar een leeg en losgekoppeld gevoel geven. Het eerste dat je moet doen, is uitzoeken wat je wilt en hoe je wilt dat seks een deel van je relatie wordt. De seksuele relatie die je met jezelf hebt, is de belangrijkste van allemaal. Rowett zegt dat tijd doorbrengen met alleen jezelf - weg van je partner - kan helpen om de erotische vlammen aan te wakkeren. "Koop een nieuw seksspeeltje en besteed tijd aan je lichaam en je plezier", zegt ze. Als je probeert de seksloze aard van je relatie te herstellen en het werkt niet, dan moet je de voor- en nadelen van blijven versus weggaan afwegen. Dat is een persoonlijke beslissing, maar onthoud: je verdient geluk en je bent in staat om te herstellen van een breuk als je uit de relatie moet stappen. Daarna kun je je partner inschakelen. “Ga samen met je partner weer spelen. Met spelen bedoel ik hoe kun je weer plezier hebben samen? Doe iets waar de adrenaline van gaat pompen, speel samen spelletjes, flirt met elkaar en plaag elkaar. Begin weer aan te raken - handen vasthouden, knuffelen, masseren, kleine knijpbewegingen gedurende de dag”.

Maak van seks een prioriteit
Een van de grootste dingen die we missen in relaties is het feit dat seks een prioriteit moet worden. We hebben het misplaatste idee dat seks gewoon spontaan zou moeten 'gebeuren' zonder enige moeite. Dit is een achterwaarts begrip van het menselijk verlangen. Het meeste verlangen naar seks komt nadat seksuele prikkels hebben plaatsgevonden, wat kan betekenen dat je naar porno, een erotische scène in een film of een sexy knuffelsessie kijkt. Zachary zegt dat de tijd nemen om het vuur te maken de beste manier is om het aan de gang te houden. We hebben allemaal stress in ons leven, maar we moeten ons realiseren dat alleen omdat we gestrest zijn, niet betekent dat seks niet belangrijk is. “Stress is een van de grootste libido-killers. De andere reden is als (je voelt) dat je geen tijd hebt. Iedereen kan 30 minuten van de week vrijmaken voor iets dat hij echt wil doen. Dus de sleutel is om van seks een prioriteit te maken en het te plannen om ervoor te zorgen dat het gebeurt, "legt hij uit.

Wanneer moet je je zorgen maken?
Communicatie is de enige manier om seks weer op het menu te krijgen. Als je er niet over praat, kun je het niet oplossen. D'Angelo zegt dat het altijd gerechtvaardigd is om professionele hulp van buitenaf te zoeken als je partner niet met je wil communiceren over je seksleven. "Als je verschillende keren hebt geprobeerd om het gebrek aan seks in je huwelijk te bespreken en je partner negeert je of negeert je gevoelens, dan is het tijd om je zorgen te maken en professionele hulp te zoeken", zegt ze.

Klik hier voor meer intieme producten.

22 april 2022

Reacties

Ivana Mackerel:

Mijn man en ik zijn onlangs gescheiden. We zijn nu zes jaar getrouwd en het is op allerlei manieren een gewelddadige relatie geweest. Ik wil zelf uitvinden en mijn eigen problemen oplossen, zodat ik een geweldige moeder en echtgenote kan zijn, maar ik heb het gevoel dat het tijdverspilling is om te proberen mijn huwelijk te herstellen, omdat het kapot is en ik emotioneel uitgeput ben en ik wil het gewoon focus op mijn kinderen. En ik vind het oneerlijk dat ik probeer iets op te lossen waar ik de enige ben die moeite doet. Ik ben zo verward. Dat waren mijn beslissingen geweest totdat ik op een blog een artikel tegenkwam over hoe dr. Ilekhojie veel mensen hielp om gebroken huwelijken/relaties te herstellen. Ik nam snel contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen, wat ik meteen deed. Binnen 3 dagen kwam mijn man terug en het belangrijkste is dat mijn man compleet veranderd is, hij mishandelt mij niet langer en beledigt mij niet meer. Tegenwoordig is hij een liefdevolle en zorgzame echtgenoot geworden. Ik raad iedereen ten zeerste aan om contact op te nemen met Dr. Ilekhojie via e-mail: {gethelp05@gmail.com} of Whatsapp +2348147400259 voor welke problemen je ook ervaart, of het nu gaat om liefde, bescherming, geld of paranormale krachten

Megan Olsen:

Ik merkte dat mijn man me bedroog en niet langer betrokken was bij ons huwelijk. Toen ik hem vroeg wat het probleem was, vertelde hij me dat hij niet gelukkig is en om een scheiding vraagt. Het brak me in stukken omdat hij de enige man was met wie ik ooit ben geweest. Ik was op zoek naar iets online toen ik een artikel zag hoe Dr. Ilekhojie zoveel mensen hielp in een soortgelijke situatie als de mijne. Ik nam onmiddellijk contact met hem op en vertelde hem over mijn probleem.
Hij voerde overleg en voerde een verzoeningsritueel uit. Het enige wat hij van mij vroeg, deed ik uit volledig vertrouwen voor hem en binnen precies drie dagen kwam mijn man thuis van zijn werk en vroeg of ik de scheiding volledig zou vergeten en hij wil dat we onze gedachten bij elkaar brengen en ons huwelijk laten slagen. . Alles ging goed dankzij de tussenkomst van Dr. Ilekhojie. Neem gerust contact met hem op als u problemen heeft in uw huwelijk of relatie. Telefoonnummer/Whatsapp +2348147400259 of via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com

Angie Barella:

Mijn ex-man en ik waren er altijd in geslaagd vriendschappelijk te blijven na onze scheiding in februari. Maar ik wilde altijd weer bij hem komen. Het enige dat nodig was, was een pagina bezoeken waar ik opmerkingen van Dr. Ilekhojie zag, omdat het mijn droom was om samen met mijn man een nieuwe pagina te beginnen en gelukkig met hem te leven. Dr. Ilekhojie vroeg om een verzoeningsritueel uit te voeren en ik accepteerde het. Na 48 uur werkte het ritueel voor mij en mijn man belde dat hij spijt had van al zijn verkeerde daden. Mijn man is terug en we treffen voorbereidingen om naar de rechter te stappen en onze scheidingspapieren zo snel mogelijk in te trekken. Dit is niets minder dan een wonder. Bedankt Dr. Ilekhojie voor uw krachtige rituelen. Woorden zijn niet genoeg om je goede werk te waarderen. Vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com en telefoon/WhatsApp +2348147400259

Enika Ballow:

Ik ben na drie (10) jaar huwelijk door mijn man afgewezen, alleen maar omdat een andere vrouw hem betoverde en hij mij en onze drie kinderen in de steek liet. Ik kan het niet loslaten omdat ik echt van mijn man houd en de kinderen altijd naar hun vader vragen. Toen ik op een dag online aan het lezen was, zag ik een bericht over hoe Dr. Ilekhojie zoveel mensen heeft geholpen hun relatie terug te krijgen en huwelijk. Ik heb contact met hem opgenomen en hem alles uitgelegd. hij beloofde me te helpen mijn man terug te krijgen. Ik geloofde hem en vertrouwde op hem. Hij gaf mij instructies die ik nauwgezet opvolgde. Mijn man is terug en onbekend voor mij en de kinderen, mijn man heeft een nieuw huis voor ons gekocht in Dubai en we leven nu gelukkig. Ik heb dr. Ilekhojie beloofd dat ik dit alles aan de wereld ga vertellen… Dankzij dr. Ilekhojie staan hieronder zijn contactgegevens. U kunt overal ter wereld contact opnemen met Dr. Ilekhojie.

WHATSAPP/BELLEN via +2348147400259
E-MAIL: gethelp05@gmail.com

Fred Hoefs :

Mijn echtgenote 61 krijgt enorme buikpijn als ik 62 seksverslaafd aan haar zit. Resultaat we hebben geen sex meer.
Hier kan ik niet mee leven ik wil haar niet kwijt maar huwelijk zonder sex. Is geen huwelijk voor mij.

Denisa Florin:

Het gebeurde zo snel en ik had helemaal niets te zeggen over de situatie. Hij heeft me gewoon gedumpt na 3 jaar zonder uitleg. Ik neem contact op met dr. Ilekhojie om ons te helpen bij het verzoenen, omdat het duidelijk was dat hij nog steeds van me houdt, maar bang was voor toewijding. In minder dan 3 dagen nadat hij een verzoeningsritueel had gedaan, kwam de verloofde terug en begon te smeken om wat hij me had aangedaan. Hij zei dat ik de belangrijkste persoon in zijn leven was en dat weet hij nu. Onze relatie is nu sterk en stabiel. Dank u meneer, u bent door God gezonden om een verbroken relatie te herstellen. Ik raad dr. Ilekhojie aan aan iedereen die hulp nodig heeft. Zijn e-mail: gethelp05@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348147400259

Loana Alin:

Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is een genezingsproces voor ons beiden geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te gaan – en voor het eerst sinds lange tijd ziet de toekomst er veel rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik dr. Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt dr. Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig. Met dank aan Ilekhojie. Neem contact met hem op om uw huwelijk te herstellen E-mail: (gethelp05@gmail.com Bel of Whatsapp +2348147400259

Daisy:

Krijg je ex terug met de hulp van Dr Ogundele spell caster die mijn relatie heeft gered, hou je nog steeds van je ex en mis je je ex of wil je je ex-man terug, de kans is hier om je ex terug te krijgen, geef nog niet op, geluk waard is om voor te vechten. Check de website van Dr. Ogundeltwe: (https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu) of WhatsApp, Telegram: +27638836445. Ik ben Daisy Ross en deze opmerking is mijn waardering omdat deze man mijn man binnen 24 uur terugbracht met bevoegdheden..

Laat een reactie achter